Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Apple după Steve Jobs. Imperiul bântuit

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
Moartea lui Steve Jobs a ridicat una dintre cele mai presante întrebări care puteau apărea în lumea tehnologiei şi a afacerilor: poate oare Apple să rămână la fel şi fără liderul său iconic? Mulţi din interiorul companiei s-au arătat dornici să arate că Apple putea fi la fel de inovativă ca atunci când era condusă de Jobs. Alţii erau dureros de conştienţi de imensa provocare ce li se aşternea în faţă. Iar pe măsură ce afacerea a devenit tot mai complexă şi globală, Apple s-a trezit în centrul atenţiei – de cele mai multe ori, o atenţie critică. 

Să-şi menţină poziţia dominantă pe piaţă, a devenit esenţial, pe măsură ce încerca să cucerească noi şi noi frontiere şi să satisfacă gustul de neoprit al publicului faţă de produsele ,,nebunesc de bune”. 
Bazată pe mai bine de două sute de interviuri cu actuali şi foşti executivi, parteneri de afaceri sau observatori ai fenomenului Apple, cartea este un portret relevant al companiei Apple la acest moment – dar și unul care ne oferă indicii cu privire la viitorul acesteia. 

Cu ajutorul unor informaţii nuanţate şi a unor detalii pline de culoare, pe care doar un jurnalist competent le poate aduna cu acribie, Kane reuşeşte să pătrundă dincolo de mituri şi titlurile de ziar. Ea explorează maniera de conducere a lui Tim Cook şi impactul acestuia asupra locotenenţilor loiali lui Jobs, asupra dezvoltării noilor produse şi asupra relaţiei Apple cu Wall Street-ul, cu guvernul, cu rivalii din lumea tehnologiei, furnizorii, mass media şi consumatorii. 

Această naraţiune cu un ritm plăcut lecturii și plină de detalii vii ne relevă maşinăria din jurul fantomei jobsiene de la Apple şi aduce mai aproape de pământ legendele care circulă cu privire la companie. 
Publishers Weekly 

Una dintre cele mai importante poveşti din lumea afacerilor. Kane ne aduce în interiorul companiei Apple în acest moment critic, cu o fantastică intuiţie, într-un proces jurnalistic fără precedent. 
Walter Isaacson
autor Steve Jobs – biografia autorizată 

Când am început acest proiect, chiar înainte de moartea lui Steve Jobs, plănuisem să realizez o cronică a modului în care directorul executiv şi echipa sa au reușit să salveze Apple din ghearele falimentului şi să o transforme într-un imperiu cu un succes ameţitor. Totuşi, la aproape un an după ce m-am apucat să scriu despre acest subiect, am realizat că, în faţa ochilor, mi se desfăşura o poveste mult mai convingătoare, despre conducerea de tranziţie a companiei. Am luat-o, așadar, de la capăt, având în minte, de data asta, o singură întrebare – ar fi putut o companie de top să rămână în vârf fără liderul ei vizionar? Ştiam că dacă o astfel de companie exista, aceea nu putea fi decât Apple. 
Yukari Iwatani Kane
52.98 RON
Editura: PublicaNumar pagini: 544Tip coperta: BrosataData aparitiei: 2014ISBN: 9786067220087Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Apple după Steve Jobs. Imperiul bântuit, ISBN: 9786067220087

Opinii si recenzii pentru: Apple după Steve Jobs. Imperiul bântuit

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign