Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Anatomia omului, vol. II: Splanhnologia

Anatomia omului, vol. II: Splanhnologia

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC
Splanhnologia reprezintă una dintre cele mai importante părţi ale anatomiei. Departe de • servi numai chirurgiei, noţiunile de morfologie a viscerelor slujesc în măsură cel puţin egală unui număr mare de discipline clinice. Ediţia a XII-a constituie o prelucrare integra şi temeinică a precedentei ediţii. Textul şi legendele figurilor au fost revizuite cu multă grijă, atât din punct de vedere stilistic, cât şi al conţinutului ştiinţific, îmbunătăţiri considerabile au fost aduse capitolelor aparatul respirator, aparatul urinar şi aparatul genital masculin. Prin acestea, actuala ediţie a vechiului, dar mereu tânărului „Papilian", îşi păstrează aceeaşi actualitate.


Victor Papilian s-a născut la Galaţi, în anul 1888, ca fiu şl viitorului medic-general Constantin Papilian; a murit la Cluj in anul 1956. A urmat cursurile Facultăţii de Medicină din Bucureşti între anii 1907 şi 1914. S-a dovedit un student excepţional, fiind apreciat de marile personalităţi ale lumii medicale româneşti din acel timp. Face campania din 1916-1918 ca medic militar. în 1919, odată cu înfiinţarea Universităţii româneşti a Daciei Superioare, este chemat să conducă Institutul de Anatomie al Facultăţii de Medicină al noii Universităţi. In această calitate va depune o entuziastă, intensa şi susţinută activitate didactică, ştiinţifică şi organizatorică. Este creatorul Şcolii de Anatomie şi Antropologie din Capitala Ardealului, căreia i-a dat o deosebită şi unanim recunoscută strălucire. Pleacă de la Catedră in 1947. Papilian a fost un distins medic şi profesor, ale cărui prelegeri au rămas neşterse in amintirea a zeci de generaţii de studenţi. Ediţia I a primului volum al „Tratat elementar de Anatomia Omului", cuprinzând Osteologia, Artrologia şi Miologia, a apărut în 1923. Până în 1946, Papilian a scos încă trei ediţii succesive. împreună cu celelalte două volume ale Tratatului său, au constitoh o sursă valoroasă de studiu pentru multe generaţii de studenţi din ţara noastră, chiar şi după moartea Maestrului.
79.90 RON
Editura: Bic AllNumar pagini: 376Tip coperta: BrosataData aparitiei: 2011ISBN: 9789735716912Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Bic All similare cu Anatomia omului, vol. II: Splanhnologia, ISBN: 9789735716912

Opinii si recenzii pentru: Anatomia omului, vol. II: Splanhnologia

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign