Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

A fi în echilibru

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc LIMITAT

Conceptul de echilibru ne defineşte Universul. Cosmosul, împreună cu planeta noastră, anotimpurile, apa, vântul, focul şi pământul sunt într-un echilibru perfect. Noi oamenii suntem singura excepţie.

 

Această carte este încercarea mea de a te ajuta să restabileşti acest echilibru natural în toate aspectele vieţii tale. A fi în echilibru nu are neapărat legătură cu adoptarea de noi strategii pentru schimbarea comportamentelor, ci mai degrabă cu reorganizarea gândurilor, astfel încât să creezi un echilibru între ceea ce doreşti şi modul în care-ţi trăieşti viaţa de zi cu zi.

 

Atunci când editoarea mea a terminat de citit această carte, mi-a scris acest mesaj pe copertă: „Wayne, a fi în echilibru este minunat! Toţi cei care vor citi această carte se vor simţi revitalizaţi. Mă simt de parcă mi-am regăsit echilibrul cu mine însămi.” Sunt convins că şi tu vei avea acelaşi sentiment plăcut de conştientizare a echilibrului perfect în care se află Universul nostru în timp ce citeşti şi adopţi aceste nouă principii. Exact la asta mă gândeam în timp ce permiteam acestor idei să curgă prin mine şi să se materializeze în aceste pagini.


Iubesc această carte. Iubesc senzaţia pe care o am atunci când o ţin în mână şi iubesc mesajul pe care-l are pentru tine. Fie ca tu să foloseşti aceste principii în fiecare zi pentru a reveni în acel loc perfect echilibrat din care provii.


..Iubirea este ceva ce ne dorim, şi de ce nu? Cu cât primim mai multă iubire, cu cât mai iubiţi ne simţim şi cu atât mai bine ne este. Să ne simţim bine înseamnă să ne simţim în echilibru şi în armonie cu Sursa noastră de a fi. E clar atunci, că una dintre dorinţele noastre cele mai înflăcărate şi mai puternice este să primim un flux nesfârşit de iubire. Deci, ce anume creează acest deze­chi­libru imens între ceea ce dorim şi felul în care ne simţim? Este vorba despre o ironie care poate corecta dezechilibrul, iar citatul lui D.H. Lawrence o explică perfect.


La fel ca toate celelalte dezechilibre majore despre care am scris în această carte, reechilibrarea implică întot­deauna o rearmonizare a energiei, care nu este obţinută doar prin memorarea de strategii sau prin adop­tarea de noi modele de comportament. Ci este esen­ţial să ştii ce fel de tipare energetice vibraţionale trimiţi dorinţelor tale. În acest caz, dorinţa ta este să te simţi bine, având atât de multă iubire în viaţa ta cât poţi ţine în echilibru. Asta nu se poate realiza cerând sau căutând în afara ta.

 

23.00 RON
Editura: Spirit si DestinNumar pagini: 144Format: 13 x 20 cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2017ISBN: 9786069373224Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Spirit si Destin similare cu A fi în echilibru, ISBN: 9786069373224

Opinii si recenzii pentru: A fi în echilibru

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign