Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
4 ore saptamana de lucru. Evadeaza de la rutina 9-17 si alatura-te noilor oameni bogati. Audiobook

4 ore saptamana de lucru. Evadeaza de la rutina 9-17 si alatura-te noilor oameni bogati. Audiobook

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT

Tim Ferriss, prin audiobookul 4 ore săptămâna de lucru, oferă strategii și pași care pot fi folosiți, urmați, cu rezultate incredibile. Fie că este vorba despre dublarea venitului sau înjumătățirea orelor de muncă.

A fi bogat din punct de vedere financiar și a avea capacitatea de a trăi ca un milionar sunt două lucruri fundamental diferite. A fi diferit este mai bine atunci când este mai eficace sau mai distractiv.

Banii și atât nu sunt soluția. „Dacă aș avea mai mulți bani” este cea mai ușoară cale de a amâna auto-examinarea și luarea de decizii necesare pentru a vă crea o viață plină de bucurii – acum, și nu mai târziu.

Majoritatea celor care evită să-și părăsească slujbele întrețin gândul că traseul lor se va îmbunătăți cu trecerea timpului sau cu creșterea venitului. Acest lucru pare justificat și este o halucinație ispititoare când o slujbă e plictisitoare sau neinspiratoare.

Pentru că 99% din oameni sunt convinși că sunt incapabili să realizeze lucruri mărețe și tind spre mediocritate, nivelul de competiție este cel mai aprig pentru obiectivele „realiste”. De aceea, în mod paradoxal, acestea devin cele mai consumatoare de timp și energie. E mai ușor să faceți zece milioane decât un milion.

„Ce vrei?” și „Care sunt obiectivele tale?” sunt întrebări prea vagi pentru a provoca un răspuns semnificativ și care să ducă la acțiune.

Cele mai importante acțiuni nu sunt niciodată confortabile. Însă oamenii se pot adapta la disconfort și îl pot depăși.

Legea lui Vilfredo Pareto, economist și sociolog care a trăit între anii 1848 și 1923, reprezintă principiul care este cunoscut sub numele de 80/20. Adică 80% din producție rezultă din 20% din investiție. 80% din consecințe rezultă din 20% din cauze. 80% din rezultate provin din 20% din efortul și timpul total. 80% din profiturile unei companii provin din 20% din produse și clienți.

Nu este nevoie de opt ore pe zi pentru a deveni milionar în toată regula – cu atât mai puțin să aveți mijloacele de a trăi ca unul.

A.J. Jacobs, editor colaborator pentru revista Esquire și autor al The Know-It-All (Atotștiutorul): „Mulțumită lui Tim Ferriss, am mai mult timp în viață să călătoresc, să petrec timp cu familia și să scriu recenzii de carte. Este o lucrare deosebit de utilă, care îți ia ochii.”

Albert Pope, specialist în instrumente financiare derivate la sediul central UBS: „Tim este un Indiana Jones al erei digitale. Am folosit deja sfatul lui pentru a merge să pescuiesc cu sulița pe insule izolate și să schiez pe pârtiile cel mai bine ascunse din Argentina. Ca să mă exprim simplu, fă ce spune el și poți să trăiești ca un milionar.”

89.00 RON
Editura: ACT si PolitonFormat: CDData aparitiei: 2016ISBN: 9786069130179Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu 4 ore saptamana de lucru. Evadeaza de la rutina 9-17 si alatura-te noilor oameni bogati. Audiobook, ISBN: 9786069130179

Alte carti de la ACT si Politon similare cu 4 ore saptamana de lucru. Evadeaza de la rutina 9-17 si alatura-te noilor oameni bogati. Audiobook, ISBN: 9786069130179

Opinii si recenzii pentru: 4 ore saptamana de lucru. Evadeaza de la rutina 9-17 si alatura-te noilor oameni bogati. Audiobook

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign