Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Acordul de recunoastere a vinovatiei

Acordul de recunoastere a vinovatiei

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC

      In societatea romaneasca a ultimilor ani a fost sesizata lipsa celeritatii procedurilor penale in general, dar si faptul ca gradul de incredere a justitiabililor in actul de justitie este in scadere, impunandu-se necesitatea cresterii nivelului de transparenta a procedurilor. In acest context, avandu-se in vedere si faptul ca legislatia nationala trebuie sa corespunda standardelor impuse de obligativitatea respectarii dreptului la un proces echitabil cu toate corelativele sale, noul Cod de procedura penala a adus importante schimbari in ceea ce priveste procedurile ce pot avea loc in cadrul unui proces penal, modificari ce practic au restructurat logica procesuala prezenta in cadrul noului model de proces penal, fiind atenuata natura inchizitoriala a sistemului procesual penal romanesc prin introducerea unor elemente ale sistemului de tip adversial.

    Aceasta este si situatia acordului de recunoastere a vinovatiei, ca element de justitie negociata, institutie ce prezinta caracter de noutate pentru sistemul nostru procesual, in care procurorul si inculpatul pot incheia o intelegere cand cel din urma recunoaste faptele retinute in sarcina sa.

   Prin Acordul de recunoastere a vinovatiei s-a urmarit punerea in evidenta a unor trasaturi ale acordului de recunoastere a vinovatiei, analizarea dispozitiilor legale cu privire la acesta si unele probleme de practica judiciara ce pot lua nastere pe baza aplicarii mentionatelor prevederi, avandu-se tot timpul in vedere respectarea drepturilor persoanei care si-a recunoscut vinovatia, asigurarea dreptului la un proces echitabil si buna conducere a desfasurarii procesului penal, cu respectarea tuturor principiilor acestuia.

30.00 RON
Editura: HamangiuNumar pagini: 218Tip coperta: brosataData aparitiei: 2015ISBN: 9786062704650Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Acordul de recunoastere a vinovatiei, ISBN: 9786062704650

Alte carti de la Hamangiu similare cu Acordul de recunoastere a vinovatiei, ISBN: 9786062704650

Opinii si recenzii pentru: Acordul de recunoastere a vinovatiei

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign