Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Enciclopedia statelor lumii. Ed. a XIII-a

Enciclopedia statelor lumii. Ed. a XIII-a

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
„Ce motiv mai întemeiat de satisfacţie ar putea avea grupul devotat de autori şi editori ai Enciclopediei statelor lumii decât să-şi vadă ajunsă la a XII-a ediţie lucrarea prin care au oferit, cu perseverenţă, aproape patru decenii, un tablou al lumii contemporane cu toată rigoarea ştiinţifică şi valoarea documentară? Ei au cules mereu rãsplata unui larg public de cititori şi consultanţi, pe care Enciclopedia îi ajută să se orienteze în complexitatea crescândã a evenimentelor şi relaţiilor internaţionale şi merită un nou omagiu şi reînnoirea încrederii”.

                                         Acad. Mircea Maliţa, Cuvânt-înainte la a XII-a ediţie

Odată cu ediţia a XII-a, cel mai căutat şi cel mai consultat titlu enciclopedic românesc a împlinit vârsta de 37 de ani. Şi,  din 1975, anul primei ediţii, până astăzi, peste o jumătate de milion de exemplare. Acelaşi colectiv de autori şi aceleaşi categorii de beneficiari – elevi şi studenţi, profesori, diplomaţi, oameni de afaceri sau simpli turişti – au rămas credincioşi unui proiect comun: cunoaşterea lumii.

Lume care nu s-a schimbat niciodată atât de vertiginos ca acum. În 1975 erau 151 de state suverane, în 2012 – 196, dintre care 36 apărute în ultimele două decenii, şi asta în condiţiile dispariţiei altor şase entităţi statale. Frontiere nou trasate sau şterse, interese noi, dispute noi. Alianţe, ierarhii, priorităţi şi orientări în politica statelor sunt mereu altele.

            Articole consacrate statelor independente şi teritoriilor dependente sau cu statut special oferă reperele esenţiale pentru definirea acestora din cele mai diverse perspective: situare, graniţe, vecini, populaţie, limbă, culte, istorie şi viaţă politică, organizare de stat, economie, turism etc. Un masiv corpus de anexe - statistici şi ierarhii pe glob în diferite domenii, şefii de stat şi de guvern la data tipăririi, drapelele color ale tuturor statelor - măresc virtuţile radiografice ale acestui indispensabil instrument de lucru.

            O lume mereu în schimbare într-o carte mereu la zi.
69.76 RON
Editura: MeroniaNumar pagini: 784Format: 17 x 24Tip coperta: CartonataData aparitiei: 2014ISBN: 9789737839961Livrare in: 24 de ore lucratoare

Opinii si recenzii pentru: Enciclopedia statelor lumii. Ed. a XIII-a

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign