Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Vremea pentru schimbare

Vremea pentru schimbare

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
A venit vremea schimbarii tale ca om! Pentru rezultate exceptionale ai nevoie de o reconstruire a crezurilor cu care ti-ai format lumea in care traiesti acum. Ea este oglinda fidela a ideilor cultivate de-a lungul timpului – idei despre tine insuti, despre ceilalti, despre viata in general, etc. Transformarile fundamentale se fac prin schimbari esentiale in modul de gandire, dar nimeni nu ne invata cum sa gandim constructiv, ci doar optimist, ceea ce nu ajuta intotdeauna. Poti ajunge oriunde iti doresti daca inveti intai cum sa gandesti corect si constructiv!

In această carte veţi găsi modalităţi mai puternice de a va înţelege, a va modela, a vă folosi propriile scări de conştiinţa crezurile după caic vă conduceţi şi modul in care experiemaţi timpul. Le puteţi aplica pentru a accelera învăţarea, pentru a vi atinge idealurile, pentru a-i ajuta pe ceilalţi şi pentru a vi simţi extraordinar de bine. începeţi acum. Deja aţi început. O puteţi citi doar ca amuzament. Textul provine dintr-un seminar extrem de antrenant. Mai târziu vă puteţi distra reconstituind seminarul tn minte. 

Faceţi acest lucru bine» şi veţi economisi bani, eforturi şi mai ales timp. Puteţi merge şi mai departe. Când l-am întâlnit pentru prima dată pe Richard Bendler, oamenii spuneau ca Domnia Sa demonstrează lucrul despre care vorbeşte în timp ce îl descrie. Aceasta afirmaţie a devenit un clişeu. Acum demonstrează mult mai mult decât descrie. Prin urmare, puteţi învăţa din această carte chiar mai mult decât tema pe care o tratează. Publicul iniţial a ascultat-o o singură dată. Voi o puteţi citi dc două ori. La a treia lecturi, este posibil să vă doriţi să studiaţi natura acestui text.
25.00 RON
Editura: VidiaFormat: 13 x 20 cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2008ISBN: 9789738843769Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Vremea pentru schimbare, ISBN: 9789738843769

Alte carti de la Vidia similare cu Vremea pentru schimbare, ISBN: 9789738843769

Opinii si recenzii pentru: Vremea pentru schimbare

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign