Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Farmacologie

Farmacologie

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
Prezenta lucrarea incearca o abordare moderna a farmacologiei, in pas cu ultimele evolutii ale cunostintelor in materie si având ca obiect cercetarea interactiunilor medicamentelor cu sistemele biologice, in principal studiul actiunilor si mecanismelor de actiune ale medicamentelor, al modului in care circula acestea in organism si evaluarea reactiilor adverse si a efectelor nedorite, toate prezentate intr-o succesiune logica a fenomenelor. In privinta denumirii medicamentelor, s-au utilizat numai denumirile comune internationale (DCI), cele comerciale fiind trecute uneori in paranteze, atunci când sunt de mare notorietate. De asemenea, nu s-a apelat la clasificarea ATC, nedorindu-se o clasificare propriu-zisa a medicamentelor, ci, pur si simplu, o abordare care sa poata facilita intelegerea utilizarii lor in practica medicala. Se incepe cu o prezentare a unor notiuni generale de farmacodinamie, farmacocinetica si farmacotoxicologie. Urmeaza apoi o succesiune de capitole care prezinta modul in care pot fi influentate, prin medicamente, diversele sisteme de reglare a organismului – sistemul nervos, sistemul autacoid, sistemul endocrin si metabolismele, iar, in final, o alta succesiune de capitole privind influentarea in scop terapeutic a functiei diferitelor organe, aparate si sisteme.

Cuprins: Farmacologia generala. Influentarea inervatiei periferice. Influentarea sistemului nervos central. Influentarea sistemului autacoid. Influentarea functiei hormomale. Medicatia metabolica. Medicatia aparatului cardio-vascular. Diureticele si antidiureticele. Medicatia aparatului respirator. Medicatia aparatului digestiv. Medicatia sângelui. Medicatia aparatului genital. Medicatia antireumatica. Chimioterapicele. Medicatia dermatologica. Medicatia oftalmologica. Medicatia stomatologica. Index de medicamente.
69.76 RON
Editura: MedicalaNumar pagini: 656Tip coperta: BrosataData aparitiei: 2010ISBN: 9789733905271Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Medicala similare cu Farmacologie, ISBN: 9789733905271

Opinii si recenzii pentru: Farmacologie

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign